Екс-тренер «Вереса» очолив «Малинськ»

947 0

Ми у соцмережах:

Екс-тренер «Вереса» очолив «Малинськ»

Колишній тренер оржівського «ОДЕКа» та рівненського «Вереса» Олег Шандрук очолив бронзового призера чемпіонату України серед аматорів футбольний клуб «Малинськ». 36-річного тренера представили команді минулого тижня після перемоги у чемпіонаті області над «Садовим» — 5:2.

Богдан Самардак, який був головним тренером «Малинська», став віце-президентом клубу. Залишився з командою і помічник Самардака Сергій Вознюк.

Нині у чемпіонаті області «Малинськ» є одноосібним, у чемпіонаті України малинці були за кілька хвилин до виходу у фінал, але не склалося. Попри сільську прописку, за команду з Березнівщини грають чимало гравців з досвідом виступів у ПФЛ.

Щодо Шандрука, то він народився у Смизі. Є вихованцем школи «Шахтаря». В УПЛ грав за «Чорноморець», «Волинь», «Арсенал», «Севастополь». З 2015-го по 2018 рік був головним тренером «ОДЕКа». Минулий сезон розпочинав помічником Володимира Гоменюка у «Вересі», але швидко з помічника став головним тренером. Команда під його керівництвом у групі А другої ліги фінішувала п’ятою, граючи майже всю весняну частину чемпіонату без зарплатні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також