Ексзаступник міського голови Рівного тепер має нову роботу у Здолбунові

2413 0

Ми у соцмережах:

Віталій Герман - на фото праворуч

Колективу КП “Здолубнівкомуненергія” представили нового керівника.

Розпорядженням міського голови на посаду директора КП “Здолбунівкомуненергія” призначено Віталія Ігоровича Германа. Контракт з новим директором укладено на 1 рік, повідомляє Здолбунівська міська рада.

Віталій Герман з 2016 до 2020 року працював на посаді заступника міського голови Рівного з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

З 2014 по 2016 рік працював начальником управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

З 2001 року працював у виконавчих органах Рівненської міської ради, юристом в Управлінні містобудування та архітектури міської ради, а згодом на посаді начальника відділу “Центр надання адміністративних послуг Рівненської міської ради”.

У 1996 році закінчив Рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю “педагогіка і методика початкового навчання, фізична культура”, отримав кваліфікацію вчителя початкових класів і фізичної культури. У 2006 році закінчив Національний університет “Острозька академія” за спеціальністю “правознавство”, кваліфікація “юрист” 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також