Екватор робочого тижня буде спекотним: астропрогноз на 29 липня

736 0

Ми у соцмережах:

Екватор робочого тижня буде спекотним: астропрогноз на 29 липня

 

Овен
День суцільних нервів. Але багато переживань буде взято з повітря, боріться з ними. Не варто доводити свою правоту тим, хто вам не вірить. Шукайте однодумців, зверніться за підтримкою до давніх друзів.


Телець

Техніка вдома і на роботі, немов змовилась, ніяк не хоче працювати. Зате у вас енергії хоч відбавляй. Виконаєте купу завдань, навіть колегам на роботі допоможете. Свою думку в колі сім'ї притримайте.


Близнята
Чудовий день для тих, у кого є творчі задатки. Шлях до серця коханої людини, і ваш також, справді лежить через шлунок. Побалуйте себе чимось екзотичним і смачненьким. Екватор тижня буде спекотним, тримайтеся.

Рак
Стосунки з обранцем - всім на заздрість, в чому теж криється небезпека. Інформацію про них все-таки варто тримати при собі. Фінансове становище у вас не дуже. Зате настрій на всі сто, навіть і вище.


Лев
Належить тримати оборону всюди, навколо стільки провокаторів і пліткарів. Але позицій не здавайте, ви ж від природи боєць. Задоволення принесе улюблене хобі, яким займетеся разом з сімейством.

Діва
У цей день потрібно бути максимально пильними. Особливо, якщо питання торкнеться підписання документів. Відпочинок вже не за горами. Починайте складати список речей, які треба взяти із собою.

Терези
Ранок почнеться активно і весело. Зарядка, контрастний душ, чай/кава/капучино. Не забудьте про бутерброди. На роботі все, як завжди - похмурі колеги, море завдань і вимогливий начальник. Увечері вийде навіть розважитися.


Скорпіон
Можливе незначне нездужання. Мабуть, вже настав час збавити оберти і трохи відпочити. Утримайтеся від переїдання й новомодних ліків. Ввечері з друзями забудете про всі проблеми.

 

Стрілець
Повітря, сонце і вода - ваші кращі друзі. Навіть термінові справи можна відкласти, аби відпочити на лоні природи. Побутові питання розкладіть по поличках, щоб вирішити всі вчасно. Хвилини наодинці з обранцем запам'ятаються надовго.

 

Козеріг
Знадобиться повноцінний відпочинок, щоб прийти в себе після виснажливого трудового тижня. Продумайте до дрібниць, щоб вас могло порадувати і надихнути. Від надміру їжі та алкоголю відмовтеся. Проведіть вечір культурно.

Водолій

Важко змиритися з тим, що літо втікає так швидко. Кидайте все і бігом на природу, щоб надихатися і накупатися на весь рік. Фізична праця протипоказана. Довгоочікуваний прибуток вже на підході.

Риби
Трохи дивним видасться цей день, якимсь розбалансованим. Але до вечора ви ввійдете у звичну колію. Режим харчування тримайте на контролі. Не розкидайтеся грошима, купуйте тільки те, що реально потрібно.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також