Електричка з Рівного на Львівщину рушила з четвертої спроби

7311 0

Ми у соцмережах:

Електричка з Рівного на Львівщину рушила з четвертої спроби

«За кого вони нас мають?!» - обурювались рівняни, які сьогодні увечері змушені були скористатись послугами Львівської залізниці. Вибір невеликий — о 17.36 з Рівного у напрямку Львова йде лише один потяг № 6382/6381 Здолбунiв-Рівне-Красне.

Як видно із фотографії, надісланої нашою читачкою Наталією, на пероні зібралося чимало людей — вочевидь, більшість з роботи добирається додому. Власне, саме для цього й поновили під час карантину рух частини електричок.

Перша неприємність, яку помітили пасажири, щойно потяг почав прибувати на станцію, - у нього лише чотири вагони. Як же всім вміститись так, щоб дотримуватись безпечної при карантині дистанції між пасажирами! Та, виявилось, це ще не всі неприємності. Всередині вагони — старі, брудні, обідрані, поламані. «За кого вони нас мають?», - обурювались стиха люди. Але повсідались, бо ж вечір — іншого транспорту немає. Та рушити з місця потяг ніяк не міг - з четвертою спроби лиш вдалося.

Нам не відомо, як завершиться ця небезпечна поїздка — цей електропотяг ще в дорозі, прибуває до кінцевої станції о 20.58. Сподіваємось, цього разу минеться. А наступного?! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також