Електричні каміни для кожної оселі

971 0

Ми у соцмережах:

Електричні каміни для кожної оселі

Будинок мрії, для багатьох людей асоціюється з каміном. А ідеальне проведення часу - це сидіти біля нього з близькою людиною та насолоджуватися теплом від вогню. Правда, така атмосфера була раніше доступна лише мешканцям приватних будинків, оскільки для облаштування каміна необхідне виконання ряду жорстких вимог, в першу чергу підключення до системи вентиляції та дотримання правил протипожежної безпеки, що в квартирі забезпечити дуже складно.

Електричні каміни багато в чому виграють у звичайних

Ситуацію у цій сфері змінила поява електричних камінів, оскільки тут немає ніяких обмежень, щодо правил експлуатації. Щоб переглянути моделі електричних камінів радимо перейти за посиланням - https://artflame.com.ua/ тут ви знайдете більше 250 різноманітних варіантів. Таке обладнання можна зустріти і в звичайній квартирі, і в приватному будинку, оскільки вони мають ряд переваг, перед класичними моделями:

— економічність;

— відсутність необхідності обслуговування;

— мобільність;

— величезна варіативність дизайну.

Економічність пристроїв полягає як в більш низькій вартості, так і в процесі експлуатації - не потрібно купувати паливо.

Кращі пропозиції на ринку

Коли прийнято рішення створити в своєму інтер'єрі куточок затишку і комфорту, тоді варто заглянути на сайт artflame.com.ua, де представлений великий вибір електричних камінів. Компанія вже 11 років працює на ринку і завоювала авторитет у клієнтів по всій Європі. Вся продукція сертифікована, асортимент представлений пристроями будь-якої цінової категорії, але всі вони допоможуть створити унікальний інтер'єр та насолоджуватися відпочинком в будь-яку пору року.

Критерії вибору електрокамінів

Вибір надійного постачальника - це важливе завдання, але не менш важливо визначитися з типом електрокаміна, адже від цього безпосередньо залежить практичний і найголовніше, естетичний ефект. В основному, покупці орієнтуються на:

— тип конструкції;

— тип горіння;

— потужність;

— варіант розміщення.

Останній пункт має на увазі пристрої або окремо стоять або вбудовані, а виконання буває відкритим і закритим. Велику популярність мають каміни, що забезпечують ефект горіння живого вогню. Від потужності обладнання залежить те, наскільки обладнання забезпечує тепловіддачу і чи стане джерелом опалення приміщення.

Камінокомплект - це щось особливе

Хто максимально цінує дизайн, обов'язково зверне увагу на камінокомплекти. Вони являють собою сам камін і портал, останній відповідає за естетичність. Портали можуть бути оформлені абсолютно в будь-якому стилі, від Hi-Tech і до античності. Є економні варіанти, а є і справжні витвори мистецтва, зроблені з дорогих матеріалів, з шикарною декоративною обробкою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також