Електрокари стають все більш популярними на Рівненщині

154 0

Ми у соцмережах:

Електрокари стають все більш популярними на Рівненщині

Від початку року сервісними центрами МВС Рівненщини зареєстровано близько 1808 легкових та 33 вантажних авто з електродвигуном, а також 18 електромопедів.

За вісім місяців минулого року ця цифра нижча: 852 легкових та 13 вантажних транспортних засобів з електродвигуном, а також 10 електромопедів. Ці цифри включають нові та вживані транспортні засоби ввезені з-за кордону і зареєстровані вперше на території України. До цієї статистики не входять гібридні автівки, які крім двигуна внутрішнього згоряння ще мають електродвигун.

За автівками з електродвигунами закріплюються у сервісних центрах МВС номерні знаки державної реєстрації із символами зеленого кольору на білому фоні.

- Спеціальні «зелені» номерні знаки закріплюються виключно за електротранспортом. Сюди входять автомобілі, мопеди, мотоцикли, моторолери, мотоколяски, квадроцикли, трицикли та інші транспортні засоби, які приводиться в рух електричним двигуном і не мають двигуна внутрішнього згоряння, - нагадує Рівненський сервісний центр ГСЦ МВС в Рівненській області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також