Електронні гаджети, які дійсно потрібні сучасному підлітку

2368 0

Ми у соцмережах:

Електронні гаджети, які дійсно потрібні сучасному підлітку

Діти, які дорослішають з кожним днем, потребують технологічних помічників. Деякі батьки відразу намагаються не тільки купити айфон з корисними функціями, але й замовити супер функціональні навушники чи якісь цікаві незвичайні іграшки. Хоча до цього питання варто поставитися виходячи не лише з побажання підлітка. Потрібно враховувати користь електронного інструмента. Серед усього різноманіття особливо виділяються три сучасні гаджети.

Смартфон як навчальний і комунікативний інструмент

Телефон — невіддільна частина життя підлітка. Серед різноманіття варіантів батькам варто приділити увагу iPhone. Компанія Apple відома своїм прискіпливим ставленням до виробництва. Саме тому продукція відрізняється високою якістю та надійною роботою впродовж тривалого часу.

iPhone надає можливість:

  • легкого спілкування з друзями; 
  • знаходити інформацію для шкільних домашніх завдань;
  • використовувати навчальні застосунки;
  • планувати власний час.

У дитини формуються навички самоконтролю та відповідального ставлення до пристрою.

Планшети для навчання та творчості

Унікальність цього гаджета полягає в можливості розвивати таланти та інтереси. На планшеті можна:

  • вивчати різноманітні курси онлайн;
  • малювати та креслити;
  • знайомитися з базовими поняттями програмування.

Ігрові застосунки розважать дитину між виконанням завдань. Користуватися планшетом необхідно вдома під наглядом дорослих. Це дає можливість батькам контролювати час і не перевантажувати дитячі очі технічним пристроєм.

Ігрові консолі для розвитку креативності та стратегічного мислення

На перший погляд такі гаджети не мають великого значення. Але якщо розібратися в їхніх можливостях, то можна отримати багато корисного. Головна умова така ж, як і для попереднього пристрою — батьківський контроль використання приладу дитиною.

Ігрова консоль розвиває стратегічне мислення та креативність під час виконання завдань, поставлених відповідною програмою. Правильні дії призводять до переходу на більш складний рівень, а помилкові — до програшу. Такі додатки формують в ігровій формі навички орієнтування на місцевості чи у певній ситуації. А ще вони створюють цілі спільноти, які дають змогу спілкуватися на цікаві теми з однодумцями.

Зазначений список — загальні рекомендації. Він не є обов'язковим. Важливо враховувати індивідуальні потреби та обмеження підлітка при виборі електронних гаджетів. Якщо хлопець або дівчина надають перевагу прогулянкам на природі, то краще придбати смартгодинник замість ігрової консолі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також