Елітні спаринги Юрія Вірта

1010 0

Ми у соцмережах:

Елітні спаринги Юрія Вірта

Не кожен клуб другої української ліги може похвалитися контрольними матчами проти донецького «Шахтаря» та «Динамо». Рівненський «Верес» може. І не тому що народний, а тому що головний тренер у нього Юрій Вірт, колишній голкіпер донеччан, в якого блат як у «Шахтарі», так віднедавна (з приходом Мірчі Луческу) і в «Динамо».

На гру проти «Шахтаря» Вірт виставив, напевно, найсильніший нині склад «Вереса». Скоріше за все, цих гравців ми побачимо 15 серпня у старті в матчі проти «Черкащини». Майже всю гру «Верес» захищався. Особливо впевнено в центрі захисту виглядав довгоногий, двометровий Дмитро Махнєв. Цей 24-річний футболіст прийшов з Нової Каховки. Тримався «Верес» до середини другого тайму. Наставник «Шахтаря» замінив пів складу, і втомлені «вересівці» пропустили спочатку раз, а потім ще раз (від Тете і Соломона). Отож — 0:2. Поразка, але якщо вірити телекоментатору матчу, суперник вийшов на гру бойовим складом, тим, який гратиме в Лізі чемпіонів проти «Вольфсбурга». І усім цим Марлосам, Тайсонам та Мораешам «Верес» зміг не пропустити. Що непогано.

А 7 серпня «Верес» у Конча-Заспі зіграє з основою київського «Динамо». Проти київських дублерів рівняни вже грали і перемогли — 1:0, тепер основа. Це буде заключний, восьмий контрольний матч «Вереса» в рамках підготовки до перехідних ігор.

Між поєдинками з «Шахтарем» та «Динамо» наша команда у Тернополі зустрілася з не такою елітною «Нивою». Нагадаємо, «Нива» виграла нашу групу другої ліги і тепер готується до старту в першій. «Верес», порівняно з «Шахтарем», суттєво змінив склад. Юрій Вірт вирішив перевірити найближчий резерв. У підсумку перевірка не вдалася. «Верес» програв — 0:3.

— З перших хвилин проти «Ниви» вийшли ті футболісти, які мали обмаль ігрового часу у поєдинку проти «Шахтаря», — прокоментував клубній прес-службі результат гри Юрій Вірт. — Хотіли переглянути усіх сьогодні. Діями деяких футболістів я залишився не задоволений. Не було бажання і не було дисципліни в їхніх діях.

У нас є проблеми в грі. І ми продовжимо працювати, аби їх виправити. Футболісти ще максимально не вийшли на пік функціональних можливостей. Не вийшли на свій оптимальний рівень. Але ми намагаємося підвести команду в оптимальних кондиціях саме на 15 серпня. Зараз нам не вистачає свіжості й легкості в діях. Але це нормально. Команда не готується до спарингів, а працює під серйозним навантаженням. Цілеспрямовано до матчів із «Черкащиною» ми розпочнемо готуватися вже наступного тижня.

Нагадаємо, за право виступати в наступному сезоні у першій лізі «Верес» побореться з останньою командою першої ліги «Черкащиною». Це буде двоматчевий двобій. Перша гра — 15 серпня у Млинові, матч-відповідь — 19 серпня — у Щасливому, що під Києвом (саме там з листопада проводить домашні матчі «Черкащина»). За попередньою інформацією, гра у Млинові розпочнеться о 17.00. Чи пустять на неї глядачів — наразі невідомо, але в клубі на це сподіваються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також