Елітний коньяк — для знавця Франції

1563 0

Ми у соцмережах:

Елітний коньяк — для знавця Франції

Посол Франції в Україні Жак Фор завтра особисто представить культурно-просвітницький проект «Дні Альянсів» — захід, який має на меті ширше розповісти про діяльність мережі організацій «Французький альянс», один з яких вже багато років діє в Рівному.

”Дні Альянсів» відбуватимуться у дев’яти містах з 15 до 26 вересня. Як розповідають організатори, вони стануть осіннім відлунням традиційної «Французької весни в Україні». У рамках «Відкритих дверей» усі охочі зможуть відвідати приміщення Альянсів, ознайомитися з їхніми підрозділами, аби краще зрозуміти структуру такої громадської організації, як «Альянс Франсез». Люди, яких цікавить французька мова та культура, також зможуть взяти участь у заходах, мета яких — ближче познайомити українців з Францією. А це — безкоштовні уроки французької для початківців, конкурс «Шерше ля Франс», виставка про Париж, яку представить галерея «Пліссон», показ фільму про відому письменницю «Саган» тощо. Завдяки Посольству Франції, а також численним спонсорам, зокрема, провідним французьким брендам, таким як коньяк чи французьки парфуми, володарі трьох перших місць конкурсу на знання Франції «Шерше ля Франс» отримають подарунки, які відповідатимуть духу свята: пляшку коньяку «Hennessy X.O», флакон парфумів, а також шість місяців безкоштовного навчання французької мови в «Альянс Франсез» свого міста.

Календар «Днів Альянс Франсез» 15-19 вересня — Рівнe, 18-19 вересня — Севастополь, 18-19 вересня — Запоріжжя, 19 вересня — Дніпропетровськ, 22 вересня — Сімферополь, 23-27 вересня — Одеса (в рамках візиту делегації міста Марселя), 24-26 вересня — Львів, 26 вересня — Xарків, 26 вересня — Луганськ. Детальна інформація на сайті Посольства Франції: www.ambafrance-ua.org


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також