EMCImed+ надає можливість медзакладам безкоштовно працювати з eHealth

704 0

Ми у соцмережах:

EMCImed+ надає можливість медзакладам безкоштовно працювати з eHealth

ЕМСI - виробник медичної інформаційної системи EMCImed + - надає державним медичним установам можливість користуватися функціоналом для роботи з eHealth безкоштовно.

Зокрема, заклади первинної медико-санітарної допомоги можуть укладати в системі капітаційні договори з НСЗУ, підписувати декларації з пацієнтами, виписувати електронні рецепти за програмою реімбурсації "Доступні ліки", вести електронні медичні записи і виписувати електронні направлення до вузьких спеціалістів.

Для установ спеціалізованої медичної допомоги в EMCImed+ доступний такий функціонал для роботи з eHealth:

ведення електронних медичних записів;

діагностичні звіти;

електронні медичні записи і електронні направлення для неідентифікованих пацієнтів;

виписування електронних направлень;

обробка і погашення електронних направлень;

ЕМЗ стаціонар: надходження;

ЕМЗ стаціонар: виписка;

робота з записами про ідентифікованих пацієнтів;

робота з записами про неідентифікованих пацієнтів;

приєднання записів неідентифікованого пацієнта до ідентифікованого;

доступ до даних.

Увесь згаданий функціонал успішно протестований, підключений до центрального компоненту електронної системи охорони здоров'я eHealth і готовий до роботи.

- Щоб почати користуватися можливостями МІС EMCImed+, достатньо зареєструватися і обрати необхідний пакет послуг. Все дуже просто. Ми також надаємо можливість медустановам протягом 60 днів безкоштовно користуватися розширеним пакетом PRO, щоб вони могли оцінити всі функції системи, а не тільки модуль для роботи з eHealth. Як розробник інформаційних рішень, покликаних допомогти вдосконалити українську систему охорони здоров'я, привести її у відповідність зі світовими стандартами надання медичної допомоги, ми зацікавлені в тому, щоб процес автоматизації пройшов для медустанов без зайвої турбулентності, - прокоментував керівник проекту розробки інформаційних систем EMCI, кандидат медичних наук Вадим Терентюк.

Нагадаємо, з 1 липня всі медичні установи, які уклали договори з НСЗУ за програмою медичних гарантій, в обов'язковому порядку мають вести електронні медичні записи в eHealth через свої медичні інформаційні системи. На підставі цих електронних записів НСЗУ буде здійснювати фінансування медустанов за фактично надані медичні послуги населенню. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також