Енергетики міняють у районах електроопори та повітряні лінії

1319 0

Ми у соцмережах:

Енергетики міняють у районах електроопори та повітряні лінії

До кінця 2019 року на Рівненщині планують реконструювати 128 км повітряних ліній 0,4 та 10 кВ.

На завершальній стадії роботи із заміни електроопор та повітряних ліній у с. Кідри Володимирецького району – тут реконструйовано майже 2,5 кілометри ПЛ-0,4 кВ від двох трансформаторних підстанцій. Тривають роботи із реконструкції понад 6 км повітряних ліній та встановленням нових розвантажувальної та щоглової трансформаторних підстанцій у с. Іванчі. Загальна вартість цих робіт – 4 млн. 482 тис. грн.

Окрім цих населених пунктів у Володимирецькому районі цьогоріч також здійснено реконструкцію самоутримним ізольованим проводом, із заміною опор, близько 1000 м повітряних ліній у м. Вараш та 1800 м у с. Зелениця.

Помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова повідомила РВ, що до кінця 2019 року в області буде реконструйовано 128 км повітряних ліній 0,4 та 10 кВ.
Нині енергетики проводять  роботи у Рівному - в районі Басового кута та на вул. Будівельників, у Грушвиці Рівненського району, у Гощі, с. Горбаків Гощанського району, у м. Острог, в с. Старі Коні Зарічненського району, у с. Поліське Березнівського району та с. Дубки Сарненського району.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також