Енергетики повідомили, чому у майже 500 рівнян сьогодні раптово зникла електрика

994 0

Ми у соцмережах:

Енергетики повідомили, чому у майже 500 рівнян сьогодні раптово зникла електрика

Майже 500 споживачів електричної енергії уРівному сьогодні о 10:15 залишилися без електропостачання через несанкціоновані земельні роботи. Вони жодним чином не погоджувалися з ПрАТ «Рівнеобленерго», відтак в ході робіт на вулиці Замковій було пошкоджено кабельну мережу 10 кВ.

Внаслідок цього без електропостачання залишилися побутові та непобутові абоненти вулиць Шкільна, Борисенка, Замкова, провулку Шкільний, частково Соборна та Степана Бандери.

Завдяки оперативній роботі працівників ПрАТ "Рівнеобленерго" споживачам вдалося відновити електропостачання протягом години, повідомляє пресслужба енергетичної компанії.

ПрАТ «Рівнеобленерго» вкотре звертає увагу, що згідно з Правилами охорони електричних мереж, у межах охоронних зон повітряних і кабельних ліній, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів і пристроїв без письмової згоди енергопідприємств, у віданні яких перебувають ці мережі, а також без присутності їх представника забороняється виконання земляних робіт на глибині понад 0,3 метра.

За наявності в зоні земляних робіт підземних комунікацій роботи треба проводити з особливою обережністю. При виявленні будь-яких підземних комунікацій, роботи необхідно негайно припинити, а рішення щодо їх продовження має ухвалюватися лише за участю представників зацікавлених організацій.

Нехтування цими правилами призводить до збитків, знеструмлень великої кількості споживачів та можуть стати причиною втрати здоров’я і навіть життя.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також