Енергетики з Рівненщини продовжують повертати електропостачання херсонцям на Бериславщині

431 0

Ми у соцмережах:

Енергетики з Рівненщини продовжують повертати електропостачання херсонцям на Бериславщині

У березні бригада служби ліній відновила понад 43 км ПЛ 35 кВ, ввела в роботу три підстанції ПС 35 кВ, що дасть змогу повернути довгоочікуване світло у 17 населених пунктів нашої звільненої від рашистів Херсонської землі.

Ремонтні бригади у складі працівників Дубенської, Млинівської, Корецької дільниць відновлювали мережі ПЛ 0,4-10 кВ у селах Борозенське, Кучерське, Садок, Нововознесенське, Зарічне Бериславського району.

Таким чином, з жовтня, роботи, проведені персоналом ПрАТ «Рівнеобленерго» спільно з саперами, дозволили відновити електропостачання, якого херсонці не бачили місяцями, у 36 населених пунктів південного краю, відбудували понад 80 км електромереж. Зокрема, це заміна опор, проводу, ізоляторів, побитих через вибухи трансформаторних підстанцій.

- З відновленням електропостачання у села Херсонської області повертаються і люди. Якщо до появи енергетиків в селах мешкає лише декілька родин, то після проведення ремонту понівечених ворогом мереж сюди масово повертаються місцеві жителі аби ремонтувати та відбудовувати своє пошкоджене майно, - розповідають електромонтери ПрАТ «Рівнеобленерго».

Крім того, відновлення електропостачання – це і відновлення водо-, газопостачання, роботи магазинів, соціальних закладів. Тому без перебільшення: наші енергетики повертають на Херсонщину життя.

Ремонтні бригади з Рівненщини  і надалі продовжують відбудову електромереж південного краю України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також