«Енергію добра» атомники дарують дітям

547 0

Ми у соцмережах:

«Енергію добра» атомники дарують дітям

Атомники Рівненської АЕС провели чергову акцію «Енергія добра» та привітали дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, із початком нового навчального року. Зона впливу «Енергії добра» цього року поширилася на всю Вараську територіальну громаду, тож учні закладів освіти ближніх сіл також стали учасниками благодійного заходу.

З кожним роком атомники все активніше долучаються до благодійної акції, яку вони проводять четвертий рік поспіль. У її межах організовують заходи до Дня захисту дітей, Дня знань та Дня Святого Миколая. А допомога на старті нового навчального року дозволяє дітям впевнено крокувати країною знань. Цього року найнеобхідніші речі до школи стали подарунком для 69 учнів Вараської міської територіальної громади, зокрема із сімей внутрішньо переміщених осіб. Це діти, які навчаються у ліцеях м. Вараш, сіл Сопачів, Мульчиці, Собіщиці, Більська Воля, гімназіях сіл Стара Рафалівка та Озерці, закладі загальної середньої освіти с. Рудка. Також подарунки від атомників отримали 15 здобувачів освітніх послуг міського центру реабілітації.

Колективи підрозділів Рівненської АЕС взяли дітей під свою опіку та закупили подарунки — шкільні рюкзаки, канцелярію, спортивний одяг, солодощі. В акції взяли участь 35 підрозділів електростанції, відтак невеликі відділи та служби опікувались однією або ж двома дітьми, а великі цехи брали багатодітні сім’ї, що виховують від чотирьох до семи школярів.

Під час урочистої зустрічі в переддень Дня знань представники колективу РАЕС вручили подарунки особисто кожній дитині з побажаннями завжди досягати поставленої мети та вірити в підтримку друзів.

Як зазначає куратор акції — заступниця начальника управління інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС Ірина Жук, мета заходу єдина — підтримати й допомогти дітям, які опинилися у найбільш складних матеріальних обставинах.

— Ми намагаємося сприяти комфортному навчанню дітей, аби свої знання вони у майбутньому спрямовували на розбудову нашої держави. Хоч наразі війна забрала у нас мирне небо, найменше, що ми можемо зробити — подарувати малечі та молоді момент щастя у затьмарений війною час, — коментує Ірина Жук.

Т. в. о. заступника генерального директора РАЕС з персоналу підкреслив, що акція «Енергія добра» згуртовує колектив електростанції та спрямовує на подальші благодійні справи — підтримку військових, допомогу постраждалим під час війни, внутрішньо переміщеним особам.

Пресцентр ВП РАЕС


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також