Енергоблок №2 РАЕС зупинять на ремонт

1329 0

Ми у соцмережах:

Енергоблок №2 РАЕС зупинять на ремонт

17 березня планується відключення від енергомережі енергоблоку №2 РАЕС для проведення середнього планово-попереджувального ремонту, розрахованого на 45 діб.

Під час ремонту проводитимуться регламенті роботи на основному обладнанні, а саме: середній ремонт реактора; ремонт обладнання усіх трьох каналів системи безпеки блоку; середній та поточний ремонти турбоагрегатів; капітальний та середній ремонти турбогенераторів; капітальні, середні та поточні ремонти головних циркуляційних насосів; капітальний та поточні ремонти парогенераторів; поточний ремонт компенсатора тиску.

До того ж буде проведено ряд понадрегламентних робіт з реконструкції та модернізації, спрямованих на підвищення безпеки, зокрема виконання робіт щодо підвищення щільності системи герметичних огороджень реактора, а також забезпечення приладами системи післяаварійного моніторингу.

Розроблено та затверджено мережний графік виконання ремонтних робіт, призначено відповідальних осіб, визначено матеріально-технічні ресурси. Персонал експлуатаційних цехів та енергоремонтного підрозділу РАЕС готовий до виконання запланованих завдань. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також