«Епіцентр» роз`яснив, чому утворились черги

3230 0

Ми у соцмережах:

«Епіцентр»  роз`яснив, чому утворились черги

Покупці скаржились у соцмережах, що їм доводться стояти дві години в черзі, щоб потрапити в «Епіцентр» у Рівному Працівники торгзакладу розповіли РВ, чому це сталось.

У побутово-господарському магазині «Епіцентр» введені суворі європейські стандарти санітарно-гігієнічного контролю для безпеки покупців. У магазині регулюється кількість відвідувачів – працює тільки один вхід. Згідно з встановленими обмеженнями до торговельного залу допускається не більше однієї людини на 10 кв. м. Центр видачі замовлень інтернет-магазину Epicentrk.ua обслуговує по одному клієнту. Задля уникнення скупчення людей на касах встановлені обмежувальні елементи. У всіх відвідувачів в обов’язковому порядку при вході у магазин вимірюється температура.

Згідно з роз’ясненням Кабінету міністрів до постанови №211 від 11 березня 2020 року «Епіцентр», як мережа господарських магазинів, продовжує працювати для забезпечення населення найнеобхіднішим. Саме тому відділи з товарами не першої необхідності у магазині «Епіцентр» закриті, а охорона пропускає до торговельного залу тільки покупців, які прийшли за засобами захисту та дезінфекції, медичними приладами, засобами кварцювання та знезараження повітря, товарами особистої гігієни, побутовою хімією, базовими харчовими продуктами (борошно, олія, вода, напої, фрукти), дитячим харчуванням та товарами для дітей.

Для того, щоб покупці могли швидко вибрати необхідне, не проводячи багато часу в магазині, всі товари першої необхідності зібрані на центральній алеї магазину та біля кас.

Для забезпечення санітарно-гігієнічних норм у торговельному залі постійно протягом дня проводиться вологе прибирання спецзасобами, а кожну годину здійснюється додаткова санітарна обробка дезінфікуючими засобами обладнання, з яким контактують покупці – каси, візочки, кошики тощо. Щоночі у магазині проводиться кварцування приміщень, де в робочі часи перебуває велика кількість людей.

У торгових відділах, прикасових зонах, приміщеннях для персоналу та санвузлах встановлені засоби для дезінфекції рук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також