«Епіцентр» запустив знижки на мультиварки Philips до 25%

634 0

Ми у соцмережах:

«Епіцентр» запустив знижки на мультиварки Philips до 25%

Маркетплейс «Епіцентр» не втомлюється радувати своїх покупців новими акціями та розпродажами. І знову запустив акцію на мультиварки, цього разу від багатьох улюбленого бренду Philips, що якраз до речі перед Днем усіх закоханих. Акція стартувала 17 січня і триватиме до 20 лютого 2022 року включно або до закінчення товарних запасів, ціна на цей період різко знизилася до 25%. Крім крутих знижок продавець також дарує безкоштовну доставку акційних товарів до поштоматів або в точки видачі онлайн замовлень.

Серед топових мультиварок Philips варто відзначити такі моделі:

♦ Мультиварка-скороварка Philips Viva Collection HD2137/40 – має функції йогуртниці, пароварки, рисоварки, скороварки, об'єм чаші становить – 6 л і коштує такий девайс лише 3 999 гривень. Користувачі в мережі також зазначають, що дуже задоволені такою мультиваркою: завдяки антипригарному покриттю їжа не пригорає, випічка виходить повітряною, а каші розсипчастими лише за пару хвилин;

♦ Мультиварка Philips Viva Collection HD3136/03 – в порівнянні з попередньою моделлю має менший об'єм чаші – 4 л, і лише функції йогуртниці та пароварки. Ціна такої позиції становить – 2799 грн. За словами користувачів, серед мінусів даної моделі – відсутність ємності для збору конденсату, але довговічність, якість страв та час їх приготування з легкістю перекривають цей недолік;

♦ Мультиварка-скороварка Philips Daily Collection HD2139/40 Daily Collection – мультиварка, яка завдяки своєму зовнішньому вигляду «закохує в себе» покупців миттєво. Адже вона буде не лише корисним пристроєм на кухні, а також відмінним доповненням інтер'єру завдяки поєднанню чорного та бронзового кольору. Об'єм чаші тут 6 л, і незважаючи на наявність лише додаткових функцій пароварки, така мультиварка має 14 програм для приготування. Тому з її допомогою можна легко варити, тушкувати, смажити і навіть випікати. Ціна цієї позиції – 3 699 гривень.
Всі ціни взяті з сайту «Епіцентр» та вказані зі врахуванням знижки станом на 03.02.2022 року.

Не варто також не забувати, що в каталозі інтернет-магазину «Епіцентр» представлений мільйонний асортимент товарів, і окрім мультиварок у вищезгаданій акції бере участь різна побутова техніка Philips. Тому за вигідною ціною також вдасться придбати:

блендери, міксери, соковитискачі;

електрочайники та кавомашини, які знизили свою ціну аж на 27%;

фени, прилади для укладання волосся;

тримери та машинки для стрижки, електробритви, а також епілятори;

праски, відпарювачі, парогенератори та пилососи.

Серед акційних позицій ви також знайдете електричні зубні щітки Philips зі знижкою до 21%.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також