«Ескулаб» проводять усі види лабораторних досліджень на Covid-19

1002 0

Ми у соцмережах:

«Ескулаб» проводять усі види лабораторних досліджень на Covid-19

На сьогоднішній день в першій соціальній медичній лабораторії «Ескулаб» проводять усі види лабораторних досліджень на Covid-19: методом ПЛР, експрес-тести та ІФА-тести на виявлення рівня антитіл до коронавірусної інфекції. А також долучаються до соціальних проектів по наданню медикам можливості безкоштовно пройти дослідження на виявлення Covid-19.

«Ескулаб» ввів у перелік досліджень виявлення антитіл IgA, IgG та IgM Covid-19 методом ІФА тому, що вони дозволяють визначити, чи триває гострий процес захворювання, а чи людина вже перехворіла, і у неї з’явився імунітет», – розповів керівник ПСМЛ «Ескулаб» Денис Мельник.
 
Про що сигналізують антитіла А, M та G
ІФА-тест на IgA дозволяє підтвердити активну фазу перебігу захворювання та оцінити імунну відповідь організму на інфекцію з 4 дня захворювання.
ІФА-тести на антитіла класу М позитивно зарекомендували себе у скринінг-тестуванні осіб з груп ризику, зокрема медичних, соціальних працівників, та у діагностиці контактних осіб за відсутності у них симптомів.
Тим часом, тестування на наявність антитіл класу G у сироватці крові дозволяє визначити, чи була людина інфікована SARS-CoV-2 раніше та чи сформувався у неї протективний імунітет.
Позитивні результати ІФА-тестів є підставою для ПЛР-дослідження, яке використовується для встановлення діагнозу Covid-19.
Варто зазначити, що всі види дослідження роблять не тільки у відділеннях «Ескулаб» Львів, але у всіх областях де присутні лабораторії, у тому числі Рівненській.
Результати досліджень можна отримати електронною поштою чи на сайті esculab.com

Ліцензія МОЗ Серія АЕ № 571340 від 16.10.2014 р. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також