Естафета, ігри та перегони на самокатах - у Рівному тривають «Веселі старти» (ФОТО)

1059 0

Ми у соцмережах:

фото - ЗДО №8

Спортивне свято придумали спеціально для найменших рівнян. Щоб розважити і заодно прищепити любов до фізичних вправ та відпочинку на свіжому повітрі. Цими днями "Веселі перегони" проводять у дитячих садках по всьому місту. Організували їх за сприяння міської влади - управління освіти, управління у справах молоді та спорту і КЗ "Рівненський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Одними з перших "Веселі старти" провели у міському дитсадку "Барвінок". Як розповіла директорка ЗДО №8 Олена Ляшук, тиждень фізкультури і спорту у них розпочався ще 29 травня і тривав до 2 червня. Діти задоволені, а це - головне.

- Програма свята включала в себе спортивні ігри-естафети «Доріжка перешкод», «Гарячий м’яч», «Кільцекид» і ранкові руханки «Веселі звірята - щасливі малята», «Кольорові кульки». Дуже сподобалися нашим вихованцям змагання «Вправні літачки», а ще - перегони на самокатах і велосипедах «Всі ми дружно стартували і до фінішу примчали». Провели також конкурс малюнків на спортивну тематику та навчили грати у бадмінтон, - каже Олена Ляшук. - Активну участь у заході взяли всі присутні вихованці ЗДО №8 - а це 72 дитини. Максимальне долучення дошкільнят до активної рухової діяльності сприяє створенню позитивного, дружнього мікроклімату в дитячому колективі та формуванню у дітей потреби займатися фізичною культурою та спортом.

"Веселі старти" у дошкільних закладах Рівного триватимуть до 8 червня. А згодом організатори спортивного свята визначать найкращі дитсадки у трьох номінаціях: "Хранителі традицій", "Найказковіше спортивне свято" та "Необмежені спортивні можливості". Переможці отримають кубки, а всі учасники - дипломи на згадку. 

 

 

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також