Європа не на карті, Європа — в головах

602 0

Ми у соцмережах:

Європа не на карті, Європа — в головах

Починаючи з 2003 року, в Україні офіційно відзначають День Європи. Цьогоріч свято припадає на 15 травня, тому напередодні в партії «УДАР» Віталія Кличка» розповіли, чому цей день є актуальним для політичної сили.

УДАР ніколи не стояв осторонь у питанні євроінтеграції. Не лише на словах, але й своїми діями політична сила завжди відстоювала європейські цінності та працювала над впровадженням європейських стандартів життя в Україні.

Згадаємо ключові моменти з історії партії:

— У парламенті VII скликання УДАРівці відстоювали демократичний проєвропейський шлях розвитку України.

— Фракція вперше голосно заговорила про «кнопкодавство» у парламенті та виступила за персональне голосування. Були звернення до регламентного комітету, правоохоронних органів та КСУ, щоб домогтися скасування рішень, ухвалених із порушеннями.

— УДАРівці боролись проти «тушок», які зрадили довіру виборців та перебігли до інших фракцій.

— Депутати фракції стали авторами та домоглися ухвалення низки важливих для країни законопроєктів: реформи децентралізації, безвізового режиму з ЄС, антикорупційної реформи, проукраїнського закону про освіту та багатьох інших.

— Під час Революції гідності представники УДАРу та особисто лідер партії Віталій Кличко робили усе можливе, щоб забезпечити право людей на протест та досягти відставки Януковича і його спільників.

Європа стала ближчою для українців, адже постійні зусилля УДАРівців для того, щоб запровадити європейські стандарти в Україні, стали базою для отримання безвізового режиму з Європейським Союзом свого часу. У партії зазначають, що наступні кроки на шляху перетворення країни — це досягнення копенгагенських критеріїв членства в Європейському Союзі та План дій щодо членства в НАТО.

Віталій Кличко висловив вдячність європейським друзям і партнерам за постійну підтримку Києва та допомогу Україні.

Новообраний голова Рівненської обласної організації «УДАР» Віталія Кличка» Валентин Демчук закликав українців ідейно долучитися до події — до відзначення Дня Європи.

День Європи, який щороку святкується в Україні, — це чудовий привід сказати всьому світу, що ми — європейці. Для нас Європа — це той простір, де людина стоїть в центрі державної політики. Бути європейцем — це дотримуватися закону. Бути європейцем — це про те, щоб будувати вільну економіку. Переконаний, що наша команда зможе розбудовувати державу, в якій дбати про людей стане головною метою, — заявив Валентин Демчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також