Євтушок офіційно очолив Рівненську обласну організацію «Батьківщини»

758 0

Ми у соцмережах:

Євтушок офіційно очолив  Рівненську обласну організацію «Батьківщини»

На Рівненщині партійці «Батьківщини» збиралися на конференцію, де одноголосно затвердили народного депутата України Сергія Євтушка новим керівником обласного осередку. Його кандидатуру запропонував попередній очільник «біло-сердечних» Микола Кучерук, який і надалі залишається в партії та керуватиме фракцією в обласній раді.

 Сам народний депутат України Сергій Євтушок подякував Юлії Тимошенко та партійцям за довіру та оголосив курс на оновлення партійної структури в Рівненській області:

- Останні тижні я провів у русі, відвідуючи наші партійні організації у районах. Можу ствердно сказати, що на Рівненщині партія має доволі міцний фундамент завдяки злагодженій команді. З огляду на адміністративно-територіальну реформу в нашій країні партії доведеться перегрупуватися та утворити в громадах первинні партійні організації, які будуть злагоджено працювати з центральним офісом партії «Батьківщина», який знаходиться в Києві. У районних організаціях будуть введені посади заступників голови, які перебуватимуть на постійному контакті з нашими депутатами. Робота буде вестися як з сільськими депутатами, так і з депутатами обласної ради. З огляду на суттєве розширення можливостей електронного адміністрування буде покращена робота партійної організації. Буде створена платформа, яка даватиме змогу будь-якій людині ознайомитися з біографією члена партії за натисканням у своєму смартфоні. Разом із тим, це дозволить мені якісніше контролювати виконання партійних доручень.

Також на партійній конференції був присутній перший заступник голови партії Іван Кириленко. Останній поділився тим, що «Батьківщина» серйозно готується до підписання Президентом України закону про проведення Всеукраїнського референдуму:

- Закон про референдум має свої гострі кути. Однак якщо президент його усе ж підпише, то ми будемо намагатися ініціювати референдум. Адже досвід успішних країн світу показав, що влада успішна там, де вона опирається на думку народу. Наприклад, у Швейцарії за рік проводяться сотні референдумів. Як сказав народ, так і роблять. Якщо народ помилився у своєму рішенні, то скликається інший референдум, де громадяни змінюють курс влади. Проблема Закону про референдум у нас лише в тому, що можна винести на обговорення лише одне питання. Хоч у нас в державі маса питань, які треба обговорити. По-перше, питання тарифів, бо вони в нас не зовсім прозорі. По-друге, питання відкриття ринку землі. В державі зараз велика проблема з гральним бізнесом. Через цю залежність багато українців виносять останнє з дому. Оскільки на референдум можна винести лише одне питання, тому перед тим буде всеукраїнський з’їзд партії «Батьківщина», на якому вирішать, яке ж саме питання виносити на народне обговорення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також