Євтушок знову стане нардепом?

1342 0

Ми у соцмережах:

Сергій Євтушок

Народний депутат України IX скликання від партії Батьківщина (№17 в списку) Ольга Бєлькова написала заяву про складання депутатських повноважень.

Про це «Главкому» стало відомо із джерел в апараті Верховної Ради.

Причини складання повноважень наразі невідомі. Бєлькова пропрацювала у Верховній Раді з грудня 2012 року. У період з 2012 по 2014 рр. була членом Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності, головою підкомітету з питань функціонування платіжних систем та електронної комерції, членом Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації.

З 27 листопада 2014 року — народний депутат Блоку Петра Порошенка в VIII скликанні Верховної Ради України. Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

До цього Ольга була керуючим партнером компанії EastLabs. Основним фокусом роботи Ольги в EastLabs був пошук нових команд для фінансування Eastlabs і створення програми розвитку команд в акселераторі. До цього вона була директором з міжнародних проектів управлінської команди Фонду Віктора Пінчука. Ольга вела проекти з інтеграції України в глобальне співтовариство, відповідала за надання міжнародних грантів, тісно співпрацювала з відомими міжнародними організаціями. Ольга керувала приватним проектом WorldWideStudios, що надає стипендії магістерських програм провідних світових університетів молодим талановитим українцям.

На виборах 2019 року балотувалась від ВО «Батьківщина» (№ 17 у списку партії). Безпартійнa. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/shche-odna-deputatka-pokidaje-radu-687282.html

Найвірогідніше,  нардепом стане Сергій Євтушок із Сарн, повідомляють Рівненські новини. Він займе вільне крісло нардепа. В партійному списку до Верховної Ради Сергій Євтушок балатувався під номером 25. Офіційних заяв з цього приводу поки немає.

Довідково. Сергій Миколайович Євтушок — український політик. Міський голова Сарн (31 жовтня 2010 — 3 квітня 2014). Член ВО «Батьківщина» з 2005 року. Нардеп VIII скликання (фракція «Батьківщина»). Член Комітету ВРУ з питань транспорту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також