Фахівці UA1 коментують прогнози Ломаченка на бій, який проведуть Гарсія та Джервонта у квітні

485 0

Ми у соцмережах:

Фахівці UA1 коментують прогнози Ломаченка на бій, який проведуть Гарсія та Джервонта у квітні

Нещодавно компанія DAZN поділилася інформацією про погодження дати та місця бою, який буде проведено між Райаном Гарсією та Джервонтою Девісом.

Згідно з домовленостями, боксери візьмуть участь у поєдинку, який буде організовано у Лас-Вегасі 23 квітня поточного року. Спочатку планувалося, що спортсмени зійдуться на рингу на тиждень раніше, проте погодили саме таку дату. І подія вже викликала великий інтерес – так, у Favbet заявляють, що ставок побільшало і з кожним днем кількість охочих передбачити результат бою лише збільшується.

Деталі квітневого поєдинку між боксерами

Як розповідають у UA1, вже є інформація, що великий поєдинок триватиме дванадцять раундів, проте не передбачатиме кона чи титулу, оскільки проводиться у проміжній вазі до 61.7 кілограмів (136 фунтів). Цього дня з нетерпінням чекають фанати з усього світу і вже зрозуміло, що подія буде цікавою та видовищною.
 
Примітно, що контракт було укладено на користь Джервонти Девіса. Адже у разі поразки він має право в той же момент активувати пункт з реваншу. А ось у Гарсії такої можливості немає – якщо він програє, то вимагати реваншу зможе виключно у разі згоди суперника.
 
Прогнози букмекерів та Ломаченко з приводу результату бою

Американські букмекери стверджують, що їхнім фаворитом у цьому протистоянні є Девіс. Проте варто зазначити, що жоден із обох спортсменів за всю історію боїв на професійному рингу досі не програвав. Тепер зробити ставку на перемогу Джервонти можна з коефіцієнтом 1:33, а на Гарсію – 3:50.
 
Однак багато хто з тих, хто робить ставки на бій, не впевнений у виборі, адже обидва спортсмени досить сильні боксери. Тому українці ставлять на поєдинок обережно, невеликі суми, використовуючи вигідні пропозиції та умови. Так, наприклад, промокод Favbet саме у ставках на бій між Джервонтою та Гарсією застосовують частіше, ніж в інших подіях.
 
Один із найвідоміших українських спортсменів Василь Ломаченко заявив, що вірить у Джервонту. Наголошує, що Девіс реально крутий боксер та має власний стиль на рингу, який подобається українцю. Також Василь зазначив, що сьогодні важко сказати, хто саме стане переможцем, адже невідомо, як саме спортсмени готуються до події, проте він ставив би 60/40 на перемогу Джервонти. А ось яким буде результат і чи Ломаченко мав рацію, буде зрозуміло у квітні.
 
Райан Гарсія нещодавно зізнався, що планує виграти поєдинок і зробив це досить агресивно. Він заявив, що цей бій програти собі не дозволить, і його завершенням бачить лише нокаут та повне знищення Джервонти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також