Фальсифікований алкоголь потрапляв на Рівненщину з Волині

1525 0

Ми у соцмережах:

Фальсифікований алкоголь потрапляв на Рівненщину з Волині

Податкова міліція ГУ ДФС у Рівненській області вилучила з незаконного обігу велику партію підакцизних товарів на Волині.

Фіскали розслідували кримінальне провадження та встановили жителя Рівненської області, який здійснював збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, обклеєних підробленими марками акцизного податку України.

Вказані вироби фігурант купував у жителя Волинської області, який здійснював їх незаконне виробництво, зберігання, транспортування та продаж, використовуючи гаражні та складські приміщення, розташовані в обласному центрі та на території регіону.

Під час обшуку вказаних приміщень, а також автомобілів, які використовувалися у незаконній діяльності, вилучено та передано на відповідальне зберігання 3,2 тис. літрів спирту, 70 літрів спиртової суміші.  тис. літрів фальсифікованого алкоголю та 21 тис. 150 пачок тютюнових виробів з підробленими акцизними марками, а також 2 автомобіля.  Загалом з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції вартістю понад 1,5 млн. грн. Триває слідство, повідомляє ГУ ДФС у Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також