Фельдшера вбив снайпер

7715 0

Ми у соцмережах:

Фельдшера вбив снайпер

У Донецькій області загинув один військовослужбовець – фельдшер, старший сержант військової служби за контрактом Сергій Цепух, випускник Рівненського медичного коледжу.

Його вбив снайпер пізно ввечері дев’ятого серпня під час несення служби на спостережному посту поблизу міста Мар'їнка.

Прес-центр повітряного командування «Схід» повідомив, що Сергій Цехух – родом з Камінь-Каширського району Волинської області. У Рівненському державному базовому медичному коледжі набув спеціальність фельдшера.

Восени 2012 року був призваний на військову строкову службу. Через два роки після її закінчення, Сергій прибув за власним бажанням до військового комісаріату, де його взяли на військову службу за контрактом до лав Національної Гвардії України. Після закінчення контракту перейшов на військову службу до ЦУО ПвК «Схід». Сергій був людиною, яка майже ніколи не змінювала своїх рішень, та не відступала від досягнення мети. Він любив життя, будував плани на майбутнє, хотів створити власну родину та прагнув забезпечити мир та спокій на власній землі для своїх майбутніх дітей та співвітчизників.

Керівний склад ПвК «Схід», командування військової частини, бойові побратими щиро поспівчували батькам Сергія та подякували за те, що виховали патріота своєї Вітчизни. На Волині оголосили з приводу загибелі медика оголосили триденну жалобу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також