Фермери пояснили, чому скасували у Рівному ярмарки

2735 0

Ми у соцмережах:

Фермери пояснили, чому скасували у Рівному ярмарки

Традиційні сільськогосподарські ярмарки, які організовували у Рівному останнє десятиліття, восени 2022 року не проводитимуть.

Про це Суспільному повідомив голова Асоціації фермерів області Андрій Кузьмич. Натомість спробують налагодити купівлю товарів місцевих фермерів напряму, зокрема — через соцмережі.

Відмовились від проведення традиційних ярмарків у Рівненській громаді через війну, зазначив Андрій Кузьмич і пояснив, що це спільна позиція Асоціації фермерів та обласної військової адміністрації. Адже ярмарки — місця масового збору людей, а є загроза ракетних ударів.

- Ми проводили ярмарки навіть коли був коронавірус, а тут — війна. Знаєте, які в нас сусіди й чого від них можна чекати. Буде перемога, наступного року зробимо гарні ярмарки. Продукцію можна купувати напряму у фермерів, на ринках, ще ми відпрацюємо схему, як безпечно реалізувати її через різні групи у соцмережах, — коментує голова Асоціації фермерів області.

У 2021 році у Рівненській громаді влаштували чотири такі ярмарки: один — у Квасилові та в Рівному на вулиці Князя Романа, Набережній, та у мікрорайоні Ювілейний в парку Хімік. Їх принцип — реалізація продукції фермерів без посередників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також