Фестиваль «Твоя Країна fest» пройде у семи містах

1881 0

Ми у соцмережах:

Фестиваль «Твоя Країна fest» пройде у семи містах

У місті Сарни відбудеться фестиваль української музики «Твоя Країна fest».

У ньому візьмуть участь популярні українські виконавці - Фома та гурт «Мандри», «Тартак», «Антитіла», Марія Бурмака, Gypsy Lyre, Іванка Червінська та GrozovSka Band.

Фестиваль пройде за підтримки Міністерства інформаційної політики України у серпні-вересні 2018 року в 7 прикордонних містах.

- Міністерство інформаційної політики України на виконання указу Президента про підтримку української мови ініціювало і запускає великий проект - українська музика в невеликих містах України. Ми хочемо, щоб якісна сучасна україномовна музика потрапила туди, де люди не так часто можуть почути її наживо, - зазначив державний секретар МІП Артем Біденко.

Аналогічні концерти за участі відомих українських виконавців пройдуть у семи прикордонних містах, повідомляє спільнота "Сарни як вони є" у Фейсбуці. Він проходитиме у Ізмаїлі (Одеська область), Генічеську(Херсонська область), Маріуполі (Донецька обасть), Конотопі (Сумська область), Мукачево (Закарпатської область), Сарнах(Рівненська область) та Новоселиці (Чернівецької область).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також