Фейгін опублікував список українських полонених, які беруть участь в обміні, серед яких рівнянин Карпюк (оновлено)

1773 0

Ми у соцмережах:

на фото Микола Карпюк

Сьогодні російський політичний діяч Марк Фейгін написав у Твіттері, що рідні українських полонених прямують в аеропорт, оскільки сьогодні відбудеться обмін утримуваними людьми між Україною і Росією.

За моїми даними, обмін на 35 осіб: 24 моряки і 11 засуджених українців: Сенцов, Сущенко, Панов, Кольченко, Клих, Карпюк, Гриб, Сізоновіч, Балух, Артур Панов, Бекіров, – написав Фейгін.

Нагадаємо, 55-річний рівнянин Микола Карпюк у російському полоні – з березня 2014 року. Росія звинуватила його в організації озброєної групи, яка брала участь у чеченській війні, хоча Микола Карпюк у Чечні не був. Під час Майдану Микола Карпюк був одним з лідерів «Правого сектора».

На сторінці заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка з’явилося підтвердження того, що українські полонені повертаються. «Зустрічайте», - написав Тимошенко. Та додав фото на якому видно аеропорт та літаки.

Як повідомляє Радіо Свобода, президент України Володимир Зеленський вже приїхав до міжнародного аеропорту «Бориспіль», де очікують прибуття літака з українськими громадянами, яких Москва передала Києву в рамках обміну утримуваними особами.

Літак з українськими політв’язнями близько 13:30 приземлився у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Полонених зустрічав президент України Володимир Зеленський та рідні, які встигли приїхати в аеропорт. Серед тих політичних зв'язнів, що пернулися був і рівнянин Микола Карпюк.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також