ФІФА розглядає можливість проведення Кубка світу раз на два роки

664 0

Ми у соцмережах:

ФІФА розглядає можливість проведення Кубка світу раз на два роки

Міжнародна федерація футболу невдовзі може взятися за реформування своїх турнірів. Зокрема, у ФІФА планують ліквідувати Лігу націй і замість неї проводити кожні два роки чемпіонат Європи та Кубок світу.

Низку нововведень у футбольних правилах запропонував Арсен Венгер:

Нам потрібно проводити якомога менше змагань. Кубок світу та чемпіонат Європи кожні два роки, можливо, краще впишуться у сучасний світ. Ми повинні позбутися Ліги націй і знайти змагання, які всі розумітимуть. Якщо ви вийдете на вулицю і запитаєте у людей про Лігу націй, то багато хто не зможе вам пояснити, що це за турнір.
Те саме стосується кваліфікації... Це безглуздо! Ви можете зіграти матчі кваліфікації у жовтні, а сам турнір – аж у червні. Я поставив би кваліфікацію через місяць.
Кубок світу та чемпіонат Європи я б зробив схожими на цьогорічний турнір Ліги чемпіонів у Лісабоні. Простий і зрозумілий для вболівальників. Це було б справжнім змаганням. А все, що відбувається між великими турнірами, слід скасувати.

Легендарний француз очолює відділ ФІФА з глобального розвитку футболу, тому деякі його ідеї цілком можуть втілитися в реальність, пише Футбол24. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також