Філіпс постачатиме ультразвукові сканери для райлікарень

1091 0

Ми у соцмережах:

Філіпс постачатиме ультразвукові сканери для райлікарень

Угоду про закупівлю 19 спеціалізованих кардіоваскулярних ультразвукових сканерів підписали в обласному управлінні охорони здоров’я. Вже за 3 місяці компанія Philips (Нідерланди) має поставити сканери до кардіологічних відділень районних лікарень Рівненщини.

Це Це прямий контракт безпосередньо з іноземним виробником і завдяки цьому нам вдалось отримати дуже привабливу ціну за обладнання та суттєво зекономити кошти. Завдяки великій кількості учасників торгів, управлінню вдалося відібрати справді якісне, європейське обладнання від провідного виробника медичного обладнання.

Представники компанії Philips зазначають, що запропоновані апарати справді високого рівня та зможуть діагностувати не лише хвороби систем кровообігу, але й використовуватися для діагностування інших захворювань. За допомогою цього обладнання лікарі зможуть діагностувати не лише серцеві захворювання, але й використовувати для діагностування цілої низки інших хвороб. 

Угодою передбачається, що фахівці компанії Philips мають не лише поставити обладнання,  але й навчити лікарів на ньому працювати. Для цього група консультаційної підтримки проекту Світового Банку в Рівненській області вже розпочала підготовку до проведення додаткових навчань лікарів, які будуть проводитися спільно із спеціалістами компанії Philips.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також