Фіналістам квест-гри «На власні очі» вручили призи

1067 0

Ми у соцмережах:

Фіналістам квест-гри «На власні очі» вручили призи

Три головних призи розіграли в Рівненській ОДА між фіналістами туристичної квест-гри «На власні очі».

Сертифікат на політ літаком у Воронові виграв наймолодший учасник конкурсу – 10-річний Кирило Ігнатов з Рівного. Разом з мамою хлопчик об’їздив 30 туристичних об’єктів Рівненщини на маршрутках.

У санаторії «Червона калина» відпочиватиме рівнянин Ігор Федорук з донькою Олею, які подорожували автомобілем. Рівнянин Ігор Гасюк разом зі своєю дружиною релаксуватиме у кінно-спортивному клубі «Патріот». Учасниця з міста Рівне Оксана Андрощук, яка зібрала 20 марок, також отримала свою винагороду.

Гра тривала з 1 квітня до 1 листопада. Учасники подорожували Рівненською областю, відвідували наші туристичні родзинки, позначені на спеціальній карті. Усі фіналісти виконали умови гри, зібрали по 30 марок та вклеїли їх у свій «Паспорт мандрівника». Наступного року ми також плануємо проводити квест-гру «На власні очі» і чекаємо пропозиції наших мандрівників на включення до неї інших туристичних об’єктів.

Нагадаємо, квест розробили управління культури та туризму Рівненської ОДА спільно з ТМ «Тур-колекшн», проект доповнили марками-малюнками місцевого художника Олексія Огня.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також