Фірма Іванова та Торгуна збудує ще одну багатоповерхівку у Рівному

4021 2

Ми у соцмережах:

Юрій Торгун

Створене у 2017 році рівненське товариство «С-Капітал» звернулося до міської ради Рівного з проханням затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміни її цільового призначення.

«С-Капітал» хоче змінити цільове призначення 50 соток землі на вулиці Бориса Квашенка, що у районі вулиць Макарова-Пржевальського. Зазначена земля наразі є присадибною ділянкою, міськраду просять змінити її цільове призначення під будівництво багатоквартирного будинку.

Як зазначено у проекті рішення, опублікованому на сайті Рівненської міськради, багатоповерхівка буде з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Найбільша частка в «С-Капітал» належить Олександру Іванову, директору та співвласнику «Стограду», а також його бізнес-партнеру Юрію Торгуну, який свого часу був секретарем Рівненської міської ради.

Також серед власників «С-Капітал» - екс-заступник міського голови Рівного Андрій Філін, рівняни Сергій Серебряков, Олена Андрухова, Оксана Рудик та Руслан Ярошинський, який керує «Рівнеградом», ще одним товариством Іванова.

Зазначимо, що «Стоград» у районі вулиць Макарова-Пржевальського уже звів комплекс багатоквартирних будинків.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також