Фітнес-центр на Набережній «розморозили»

1715 0

Ми у соцмережах:

Фітнес-центр на  Набережній «розморозили»

З квітня у Рівному на вулиці Набарежній, одразу за АЗС, почали зводити нову споруду — уже видно два поверхи. На паспорті, який почепили на будівельний паркан, вказано, що в майбутньому тут працюватиме спортивно-оздоровчий комплекс.

Росте споруда на 30 сотках землі, які належать Рівненській міській раді. Згідно із рішенням міської ради, у 2012 році цю ділянку віддали в оренду для управління капітального будівництва. Офіційно міські чиновники й значаться як замовники об’єкта. Головним підрядником майбутнього спортивно-оздоровчого комплексу є будівельна компанія «Модена». Власник компанії — підприємець Олександр Кучерук, який також є засновником житлово-будівельного кооперативу «Іскра», фірми «Спецрембуд» та ОСББ на вулиці Відінській, 41/2. Експерт у сфері електронних закупівель Святослав Клічук підрахував, що дві згадані вище будівельні фірми цього підприємця у 2018 році від рівненських ОСББ отримали замовлень на 5,95 млн. грн.

Дмитро, представник фірми «Родема+»:

— Будівництво на вулиці Набережній розпочалося ще кілька років тому. Тоді був залитий фундамент, але через брак фінансування проєкт заморозили. Наразі є кошти, тому власники вирішили завершити будівництво. У наших планах до кінця цього року завершити зведення самої «коробки», зробити благоустрій та фасад. Після цього перейдемо до внутрішніх робіт.

У 2021 році спортивно-оздоровчий комплекс має приймати відвідувачів. Для зручності рівнян перед будівлею буде облаштована стоянка, щоб відвідувачі мали де залишити свої автомобілі. В будівлі займатимуться фітнесом, будуть столи для настільного тенісу та комплекс тренажерів. Зараз інвестори ведуть переговори з майбутніми орендарями. Загалом концепція передбачає, що цей спортивно-оздоровчий комплекс користуватиметься попитом у мешканців мікрорайону «Північний». Адже поряд подібних фітнес-центрів немає.

Додамо, що спортивно-оздоровчий комплекс матиме чотири поверхи. Однак через особливість ландшафту (тут схил) з вулиці Набережної виднітимуться лише два. Інші два поверхи буде видно зі сторони Усті.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також