Фонд держмайна продав за мільйони львів`янам паркетний цех на Рівненщині

2750 0

Ми у соцмережах:

Фонд держмайна продав за мільйони львів`янам паркетний цех на Рівненщині

Фонд державного майна провів аукціон з продажу паркетного цеху в селищі Клевань. Під час торгів сума зросла у десять разів з 1,1 млн грн до 11,2 млн грн. Переможцем торгів стало львівське підприємство «Алюфініш Україна».

Як йдеться на сайті Prozorro.продажі, аукціон відбувся у вівторок, 23 січня. Паркетний цех перебував на балансі Костопільського лісгоспу. Лот включає не лише паркетний цех, а й котельню, декілька прибудов та обладнання. Стартова ціна становила 1,1 млн грн.
На торги зареєструвались 17 учасників. Найвищу ціну – 11,2 млн грн – запропонувало підприємство «Алюфініш Україна». Наразі представники підприємства повинні підписати протокол, а тоді оплатити покупку, повідомляє Zaxid.net
Згідно з даними на YouControl, фірма «Алюфініш Україна» зареєстрована в 2022 році у Львові, займається оптовою торгівлею хімічними продуктами. Власниками фірми є Галина та Олександр Морози.
Як повідомляє Liga.net, місяць тому ця ж компанія виграла аукціон з приватизації деревообробного цеху в розташованому неподалік місті Ківерці, але не заплатила й була дискваліфікована. На повторному аукціоні перемогла інша компанія Олександра і Галини Мороз ТОВ «Гальванічні технології», але вже з нижчою ставкою. Така схема дозволить їм зекономити щонайменше 3 млн грн. Повторний аукціон відбувся 9 січня, станом на 23 січня інформації про оплату ще не було.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також