Фонд Віктора Шакирзяна передав черговий автомобіль швидкої допомоги для потреб ЗСУ

513 0

Ми у соцмережах:

Фонд Віктора Шакирзяна передав черговий автомобіль швидкої допомоги для потреб ЗСУ

Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян разом з рівненськими волонтерами, передав на потреби 14-го окремого стрілецького батальйону, обладнаний всім необхідним медичним обладнанням автомобіль швидкої допомоги.

Такі спеціалізовані автомобілі, кажуть військові, є надзвичайно важливими на лінії фронту, адже при евакуації поранених бійців, важлива кожна секунда. В свою чергу, Рівненські волонтери готові максимально сприяти у придбанні таких автомобілів для ЗСУ.

Сьогодні від "Благодійного фонду Віктора Шакирзяна" передали автомобіль швидкої допомоги для потреб 14 окремого стрілецького батальйону. Напередодні, його відремонтували та пофарбували. Авто обладнане всім необхідним для надання першої невідкладної допомоги. Всередині авто знаходяться ноші, апарати ШВЛ та необхідні ліки. Це вже десятий автомобіль швидкої, який ми передаємо для потреб наших захисників. Розуміємо, що в них наразі найбільша потреба. Адже такі авто, справді, рятують життя наших захисників, вчасна евакуація поранених до шпиталю дозволяє зберегти такі дорогоцінні хвилини, необхідні лікарям, щоб надати якісне лікування українським Героям. Окрім авто, спільно з волонтерами Громадської організації "Рівне Разом" постійно доставляємо на передові позиції найнеобхідніше, а саме: продукти харчування, ліки, різноманітні медичні засоби та засоби гігієни”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Авто якісно технічно підготували до виконання бойових завдань, пофарбували в захисний колір, перевірили наявне обладнання і вже сьогодні ця карета швидкої вирушила в розташування частини, де проходить військову службу надзвичайно багато рівнян.

Уже незабаром волонтери Фонду планують відправити на лінію фронту іще два таких же автомобілі.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також