Ford Escape - найпопулярніший з кросоверів виробника Ford

4562 0

Ми у соцмережах:

Ford Escape - найпопулярніший з кросоверів виробника Ford

Ford Escape має аналог на європейському ринку - це відомий багатьом Ford Kugа. Виробництво обох авто відбувається за програмою OneFord, завдяки якій зовні та технічно це одне й те саме авто,

Ford Escape - найпопулярніший з кросоверів виробника Ford

Ford Escape - найпопулярніший з кросоверів виробника "Форд" та один із найчастіших запитів при виборі доставки автомобіля із США на територію України.

Перше покоління "Ескейпу" вийшло ще в далекому 2000 році, і з того часу запало в серця багатьох водіїв, за час існування модель зазнала 4 переробок, та рестайлінгів, з яких до України привозять 2 останніх- з 2013 року випуску. Завдяки сучасній агресивній зовнішності, простому зручному, але не менш комфортному інтер'єру, та достатньо легкому керуванню форд Escape міцно закріпився на своєму місці!

Ford Escape має аналог на європейському ринку - це відомий багатьом Ford Kugа. Виробництво обох авто відбувається за програмою OneFord, завдяки якій зовні та технічно це одне й те саме авто,

Різними в них є двигуни, а врешті - це чудові, зручні автомобілі, які в своїй ціновій категорії цілком можуть претендувати на звання кращого кросоверу-автомобіль достатньо універсальний

Завдяки зручним габаритам-автомобіль буде чудовим варіантом для повсякденного використання і їзди у місті, а високоякісна шумоізоляція та надкомфортний салон забезпечать вам максимально комфортну поїздку із родиною до сусіднього міста.

Так, звісно технічно автомобілі однакові, але якість збірки Escape значно вища, це відчувається як і в шумоізоляції, так і в керуванні та рівні комфорту салону.

Технічні характеристики

Ford Escape представлений в трьох комплектаціях-базова «S»,«SЕ» та топова «TITANIUM».

Базова комплектація обладнана атмосферним двигуном, об'ємом 2.5 літри, та потужністю в 171 "конячку", для більш заряджених комплектацій передбачені 2 ecoboost 

1.6-економний двигун, потужністю 178 к.с. та 7.1л/100 км витратою палива.

2.0-турбомотор з потужністью 240 к.с. та витратою палива 10.7 л. на сотню.

Автомобіль комплектується переднім або підключаючим повним приводом, що робить автомобіль комфортним не тільки при їзді по твердій дорозі, а й дозволяє комфортно пересуватися по бездоріжжю. 

Вартість американського авто залежить від його комплектації:

 - Якщо у вас обмежений бюджет, Escape S пропонує всі базові функції, необхідні для нормального пересування. Тут є 4,2-дюймовий дисплей, камера заднього виду і задні сидіння, що складаються в пропорції 60/40 функції. Регулювання висоти сидіння для водія, а також регульоване в двох напрямках рульове колесо, круїз-контроль і кондиціонер. До цього додайте шість динаміків і порт USB. Як мотора йде атмосферне 2,5 літровий двигун.

- Вибравши комплектацію SE, ви автоматично отримаєте 17-дюймові легкосплавні диски і 1,5-літровий двигун з турбонаддувом. Це також дає вам більш тихі передні бічні вікна, протитуманні фари і аля доступ без ключа - введення пароля на клавіатурі зовні. Покращення в салоні включають двозонний клімат-контроль, підрульові перемикачі, регулювання поперекової опори для водія, підлокітник на задньому дивані і поліпшену оббивку сидінь.

- Топова Titanium Це найрозкішніший комплектація, яка має всі перераховані вище функції. Але також ви зможете відкривати задні двері багажника помахом ноги, мати доступ до авто без ключа і навіть віддалено заводити двигун. Дзеркало заднього виду йде з автоматичним затемненням, є HD-радіо і 10 динаміків Sony Sound. Є можливість замовити панорамний дах.

По системам безпеки-автомобіль укомплектований переднатягувачами ременів безпеки,фронтальними й боковими подушками, та системою стабілізації ESP, що показало відмінні результати на краш-тестах!

Кермування - автомобіль достатньо м'який в керуванні, гарно відгукається на кермо, а рівень шумоізоляції автомобілю значно обганяє Кугу.

Плюси та мінуси Ford Escape

Плюси:

Навіть базова комплектація автомобіля включає в себе достатньо великий обсяг електропакету, не кажучи вже за відмінну якість збірки

Достатньо економний автомобіль!

Це надає можливість придбати авто в США за більш низькою, ніж в Україні, ціною.

Наприклад для порівняння, новий Ford Kuga в Україні можна придбати за 28 тисяч доларів,

в той час, як Escape обійдеться  в 16 тисяч.

Аналогічна ситуація і на вторинному ринку – європейця можна придбати за 17 тисяч, а американець обійдеться в 9-11 тисяч,

включаючи і виконання необхідних сервісних робіт. 

Серед недоліків  авто можна вказати:

Американська приборна панель, до якої потрібно звикати, але при бажанні-можна замінити на метричну, як на европейці!

Придбати авто в Америці за допомогою аукціону – досить складне завдання. Проте, за умови звернення до нашої компанії «Bexhill Trading Auto», купівля не буде проблемою.

Час на доставку авто із Америки займає приблизно 1-3 місяці. Придбати Форд Кугу в Україні можна значно скоріше, але й ціна буде на багато більшою.

Придбання авто на аукціонах США

Завдяки наявності страхових аукціонів, кожен покупець має можливість придбати Форд Ескейп за 3-4,5 тисячі доларів. Стан авто, при цьому, буде дуже непоганий, а завдяки тому, автомобілі збудовані за програмою OneFord-проблем із ремонтом не буде!

В середньому, вартість Ford Escape з урахуванням його доставки, сплати митного збору, реєстрації в Україні та ремонту, обійдеться покупцю в 10-11 тисяч доларів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також