Форум Складчина: отримуємо знання, економлячи гроші

994 1

Ми у соцмережах:

Форум Складчина: отримуємо знання, економлячи гроші

Навчання у вишах у наші економічно нестабільні часи зараз багатьом не по кишені, але ми живемо у світі з великими можливостями, які надав технологічний прогрес.

Зараз за допомогою Інтернету можна навчатись, не виходячи з дому. Складна ситуація в країні, відсутність великої кількості грошей не повинні ставати на заваді тим, хто хоче отримати корисні знання, самореалізуватися і стати успішним. Форум Складчина створений, щоб допомогти у цьому.

Які плюси Складчини і основні тонкощі роботи?

Зараз, користуючись Інтернетом, можна навчатись навіть у майстрів світового рівня, правда, за це треба буде викласти чималеньку суму. Для тих, хто не хоче купляти "кота у мішку" і не має бажання ризикувати своїми фінансами, є чудова можливість придбати певний курс чи урок в складчину з іншими людьми.

Але тут виникає наступна складність – пошук однодумців. Власними зусиллями їх навряд чи можна знайти, тому і був створений форум спільних покупок Складчина, який ефективно вирішив це питання.

Розглянемо найтиповішу ситуацію, коли у людини є бажання придбати конкретний інфопродукт. Спершу, потрапивши на форум, необхідно перевірити, чи нема ще теми з такою ж назвою. Якщо пошук видає потрібний результат, то ви можете приєднатись до теми на будь-якому з етапів, а їх буває декілька:

·                    запис;

·                    збір оплати;

·                    покупка.

На першій стадії формується список охочих придбати курс чи урок. Після цього всі учасники складчини платять певну частину коштів, щоб організатор зміг викупити інфопродукт. На стадії "Покупка", власне, це і відбувається, тут також організатор надає доступ до курсу тим, хто зробив свій внесок.

Для тих, хто потрапив на форум вперше і не знайшов бажаного курсу чи уроку, є чудова нагода створити складчину самостійно. Це не так складно, як може здатись на перший погляд, але спершу потрібно знати правила і розуміти принципи, за якими працює система. Тут є вся потрібна для новачків інформація.

Форум зроблений інтуїтивно зрозуміло, тут є окремі тематичні розділи для швидкого пошуку потрібного матеріалу. Складчина - це чудова нагода познайомитись з однодумцями і захистити себе від придбання сумнівного і неякісного інформаційного продукту, оскільки форум живий і там постійно ведеться обговорення різних курсів, завдяки чому можна почитати відгуки тих, хто вже є їх власником.

Світ сучасних технологій надає вам великі можливості, не проґавте свій шанс ними скористатись!

На правах реклами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також