Фотограф 26 років вартував лох-неське чудовисько

1709 0

Ми у соцмережах:

Фотограф 26 років вартував лох-неське чудовисько

"Найкращу" фотографію лох-неського чудовиська зробив 60-річний Джордж Едвардс — знімок вже вивчили американські військові експерти і визнали його справжнім. Щоб сфотографувати монстра, мисливець за Нессі витрачав по 60 годин на тиждень останні 26 років. Автор фото вважає, що подібних чудовиськ в озері кілька.

"Воно повільно рухалося озером до замку Аркарта, це була істота темно-сірого кольору. Вона була досить далеко від човна — приблизно півмилі", — розповів Едвардс виданню "The Sun". Отриманий ним знімок він не хотів публікувати, поки не одержить підтвердження від експертів — фото було зроблено ще в листопаді минулого року. На фотографії, яку зробив Джордж Едвардс, видно дивний горб, що стирчить з води. Експерти зробили висновок, що на зображенні — рухомий об'єкт. За словами Едвардса, він спостерігав за Нессі близько 10 хвилин, після чого створіння опустилося під воду і зникло.

 
Цікаво, що сучасна техніка вже не раз засікала лох-неське чудовисько. У квітні капітан Мартін Аткінсон розповів, що ехолот на його судні знайшов на глибині знаменитого озера змієподібну істоту довжиною півтора метра. Як доказ він показав фотографію екрана ехолота. Його знімок одержав премію "Найкраще новітнє спостереження Нессі", засновану букмекером Вільямом Хіллом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також