Фракція «За Майбутнє» виходить зі складу коаліції в Костопільській міській раді

1464 0

Ми у соцмережах:

Фракція «За Майбутнє» виходить зі складу коаліції в Костопільській міській раді

Фракція «За Майбутнє» виходить зі складу коаліції в Костопільській міській раді. Про це сьогодні заявив керівник фракції Юрій Шарманський.

Реформи, які декларували нашим виборцям, не відбулися. Причина: бездіяльність секретаря Костопільської міської ради Давида Дідуха і голови бюджетної комісії Олексія Кособуцького, написав Юрій Шарманський на свой фейсбук-сторінці.
«У 2020 році ми йшли на вибори з чіткою програмою розвитку сіл та міста Костопіль, яку нам написали жителі громади. Нас підтримали сотні громадян, найбільше у сільській місцевості. Як наслідок, села стоять на колінах, недофінансовані освітня, медична, культурна і соціальні галузі. Людей масово виганяють з роботи. Громадяни чергами стоять на прийом до Олексія Кособуцького і Давида Дідуха, щоб вирішити елементарні питання і як результат щоденного оббивання порогів, проблеми не вирішуються. Фракція «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає негайного відсторонення Кособуцького та Дідуха із займаних посад, проведення позачергової сесії Костопільської міської ради та ініціює проведення консультацій з політичними партіями в Костопільській міській раді щодо подальшого розвитку громади. Досить терпіти тотальну бездіяльність. Сьогодні необхідно брати на себе відповідальність і працювати для людей, які за нас проголосували» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також