Фрукти для зниження тиску

8591 0

Ми у соцмережах:

Фрукти для зниження тиску

Пацієнтам з гіпертонією потрібно суворо дотримуватися рекомендацій лікарів щодо прийому ліків. Крім того, деякі фрукти також здатні знижувати артеріальний тиск.

Банани насичені калієм, а нестача його є однією з причин розвитку гіпертонії. Крім того, калій знижує шкідливий ефект, викликаний надмірною кількістю натрію, діючи як потужний агент диуретика.

Деякі види ягід, включаючи малину, полуницю і смородину, містять калій і антоціаніни — це компоненти флавоноїдів. З їхньою допомогою зменшується ризик гіпертонії, а підвищений артеріальний тиск знижується.

Читайте також: Як позбутися від запаху поту

Обов'язково включіть у свій раціон авокадо, яке також містить калій, що регулює рівень натрію і калію в організмі. Крім того, в авокадо є жирний алкалоїд, дуже ефективний у справі зниження підвищеного артеріального тиску.

Папая має значний вміст калію і магнію, цей фрукт також багатий на флавоноїди, які позитивно впливають на боротьбу із симптомами гіпертонії.

Цитрусові фрукти, наприклад, апельсини, грейпфрути і лимони. У них дуже багато біофлавоноїдів і фітонутрієнтів. Ці фрукти не тільки забезпечують протизапальний ефект, але і знижують рівень холестерину і підвищеного артеріального тиску. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також