Футболіста під 12-м номером - не буде!

1036 0

Ми у соцмережах:

Футболіста під 12-м номером - не буде!

Футбольна спільнота України знає про унікальність рівненських уболівальників. За п’ять сезонів з часу відродження професіонального футбольного клубу у Рівному не було жодного матчу без підтримки уболівальників червоно-чорних.

Де б не відбувався матч «Вереса», куди б не їхала команда на виїзд - всюди їх супроводжують віддані фанати і вболівальники. Чи то домашні матчі у Рівному, Львові, чи Млинові. Чи то виізні матчі в Тернополі, Сумах, чи в Горностаївці - посеред херсонського степу. Всюди лунає відоме фанатське гасло: «Мій дід за «Верес» вболівав...».

Cаме тому керівництво Народного клубу «Верес» прийняло рішення назавжди закріпити номер «12» за вболівальниками. Вирішено, що футболіст під таким номером ніколи не з’явиться на полі. Але колективний «дванадцятий» гравець завжди був і буде на трибунах стадіонів, де гратиме «Верес».

Дванадцятий гравець вболіватиме перед телевізором, хвилюватиметься за команду зі смартфоном у руці, дивлячись онлайн, чи текстову трансляцію. У всіх куточках України і світу. Футболку клубу з номером «12» мають право носити лише уболівальники і фанати клубу. На матчах НК «Верес», оголошуючи склад червоно-чорних, під номером «12» завжди оголошуватимуться уболівальники нашого клубу. Пропонуємо всім уболівальницьких спільнотам та угрупуванням розмістити свої лого і герби на банері, який клуб має намір виготовити в якості талісмана команди. Ми будемо вивішувати його на всіх матчах Народного клубу «Верес».

Бо клуб - це не тільки футболісти, а й перш за все, члени клубу і наші віддані уболівальники. Разом - ми сила! Це не лише гасло. Це наша філософія, наш принцип і стратегія розвитку футболу на Рівненщині.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також