Футболіст-боксер кається

2180 0

Ми у соцмережах:

Футболіст-боксер кається

Контрольно-дисциплінарний комітет Рівненської обласної федерації футболу у понеділок провів перше засідання у справі побиття арбітра Романа Новосада гравцем сарненського "Маяка" Ігорем Носарєвим.

Нагадаємо, інцидент стався в середині другого тайму поєдинку за Суперкубок між "Маяком" та "ОДЕКом". Носарєв, який не був заявлений на гру, під час суперечливого епізоду вийшов на поле і вдарив в обличчя суддю.

Згодом відео цього моменту облетіло Інтернет і телеканали. Члени КДК під час першого засідання заслухали фігурантів справи. Зокрема, Ігоря Носарєва, який спеціально приїхав з Новограда-Волинського. Футболіст повідомив, що з постраждалим арбітром йому вдалося порозумітися, і той забрав заяву з міліції. Що спонукало до агресії — гравець пояснити не міг, лише розкаювався у скоєному і просив не відлучати його від футболу.

Жодних рішень під час першого засідання КДК не прийняв. Остаточне рішення має бути прийнято сьогодні-завтра. Як з'ясувалося, у Дисциплінарних правилах, що нині діють в обласному футболі, подібне правопорушення тягне максимум на півроку дискваліфікації. До речі, покарає Контрольно-дисциплінарний комітет не лише гравця "Маяка". Найімовірніше, зазнають санкцій і гравці "ОДЕКа" — Сергій Чикалюк-Козакевич та Андрій Колаковський, які теж проявляли агресію щодо рефері.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також