Футболістки «Кривбасу» впевнено здолали «Верес»

516 0

Ми у соцмережах:

Футболістки «Кривбасу» впевнено здолали «Верес»

Ще у першому таймі питання щодо переможця поєдинку будо зняте. Свою тотальну ігрову і територіальну перевагу криворізькі дівчата втілили вдома аж у пʼять забитих голів.

Даяна Семків двічі відзначилась з пенальті, зароблених Віолетою Тян та Ольгою Басанською, а між її голами красивим дальнім ударом відзначилась Ірина Кочнєва. На цьому Даяна не заспокоїлася і на 37 хвилині забила з гри: півзахисниця отримала м’яч на правому фланзі у штрафній «Вереса» і більярдним ударом вразила нижній кут воріт Снігур.

А довела результат матчу до рахунку 5:0 Ольга Басанська, забивши практично ідентичний з Семків гол, проте вже з протилежного флангу. У другому таймі підопічні Володимира Єфімако, не дивлячись на безліч моментів, обмежилися двома голами: на 49 хвилині після прострілу з флангу від Басанської Віолета Тян зіграла на випередження і удотик переправила м’яч у ворота. А на 74 відзначилась Діана Бєлякова, яка прибравши на замасі захисницю прошила голкіперку суперниць потужним ударом.

Пресслужба "Кривбасу" повідомляє, що зіпсувала настрій червоно-білій команді травма Діани, яку вона зазнавала наприкінці гри, коли у боротьбі з суперницею невдало приземлилася на газон і змушена була достроково покинути поле. Бажаємо Ді якгнайшвидше відновитися і повернутися до гри ще сильнішою!

Тож, 7:0 - команда Єфімако набирає чергові три бали і тепер на неї чекає виїзд до Вінниці, де «Кривбас» зіграє проти місцевого «ЕМС-Поділля».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також