Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію

1361 0

Ми у соцмережах:

Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію

Збірна команда клієнтів ПриватБанку стала найбільш представницькою українською делегацією на ЧС 2014 року. Як повідомили в ПриватБанку, всього до складу його футбольної збірної увійшли 92 клієнта банку, що стали переможцями різних акцій офіційного українського банку ЧС 2014 в партнерстві з Visa.

Збірна команда клієнтів ПриватБанку «Ми стали офіційним українським банком ЧС-2014 в Україні для того, щоб разом з нашими партнерами платіжною системою Visa дати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, — каже перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. — Наші футбольні акції стали унікальний шансом в Україні потрапити до Бразилії і особисто побачити зірок світового футболу».

Найчисленнішими й найактивнішими учасниками збірної команди банку на ЧС 2014 стали вкладники — переможці спеціальної футбольної акції «Чемпіон», що стартувала в грудні 2013 року. Серед всіх вкладників банку, які відкрили депозити з грудня 2013 по квітень 2014 було розіграно 20 комплектів путівок до Бразилії на матчі футбольної першості.
«Хочу побачити легендарний у світі стадіон, подивитися на цю юрбу в 280 тис.чол., З ними покричати «Оле-Оле-Оле-Оле», відчути атмосферу футболу світового масштабу. Хворіти збираюся за Францію, а там подивлюся, хто покаже більш професійний футбол, — каже перед відльотом до Бризилія один з переможців «Чемпіона» Дмитро Скидан із Запоріжжя. — Коли я зареєструвався на сайті ПриватБанку для участі в акції, то наступного дня прийшов на роботу і пожартував над колегою, нібито я вже виграв поїздку до Бразилії. Це тоді був жарт, але як бачимо, і в реальності вийшло! Я оформив депозит в кінці року, як завжди, коли банки пропонують великі процентні ставки». Ще одній учасниці футбольної збірної клієнтів ПриватБанку, Оксані Плисці з Обухова поїздку до Бразилії подарував її тато, активний вкладник і клієнт банку. «Я звичайно, відразу не повірила виграшу. Подумала, що це розіграш якийсь! — Згадує Оксана Плиска. — Дуже рада, я люблю дивитися такі грандіозні футбольні чемпіонати». До учасників «чемпіонської» збірної ПриватБанку на мундіалі в Бразилії приєднався і киянин Віктор Вольга, який став переможцем «авіаційної» акції ПриватБанку і Visa. За умовами акції виграти поїздку на головну футбольну подію року могли клієнти банку, які здійснили покупку квитка на літак через Приват24 по карті Visa з 1 листопада 2013 року по 30 квітня 2014 р. «Я користуюся послугами ПриватБанку з 2005 року, і ніяк не очікував, що купуючи квиток на літак, я зможу виграти поїздку на Чемпіонат світу з футболу в Бразилії. Квиток через ПриватБанк я придбав вперше, і тепер розумію, що це не тільки оперативно і зручно, — каже Віктор Вольга. — У наш важкий час не кожна компанія може порадувати своїх клієнтів такими призами. Я дуже вдячний ПриватБанку за те, що зможу побувати на головному футбольному подію року!».
ПриватБанк в партнерстві з VISA став Офіційним українським банком ЧС 2014, що дозволило клієнтам найбільшого українського банку стати учасниками бразильського чемпіонату світу з футболу. Крім путівок на Мундіалі, ще більш 1500 призерів акцій Приватбанку і Visa отримали на пам’ять про головне футбольній події року спортивні подарунки з символікою ЧС 2014.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також