Geberit: серія меблів для ванних кімнат Renova Plan з сучасним дизайном

435 0

Ми у соцмережах:

Geberit: серія меблів для ванних кімнат Renova Plan з сучасним дизайном

Вся колекція для ванних кімнат Renova Plan від Geberit отримає оновлений дизайн і функціональність, буде представлена у квітні 2021 року зі зменшеними, тонкими умивальниками з великим простором на полицях. Асортимент меблів розширюється за рахунок додаткових розмірів, більш широкої колірної гами і нової бокової шафи. Завдяки більшій різноманітності, ця серія призначена для того, щоб запропонувати широкий спектр продуктів індивідуального обладнання ванних кімнат, готелів і санітарних приміщень в підрядному будівництві.

Оновлення дизайну має візуально оновити умивальники цієї серії, залишаючись при цьому класично простими. Висота кераміки зменшена приблизно з дванадцяти до десяти сантиметрів. Крім того, умивальники тепер без бічної опори: вони стають плоскими у верхній частині і, таким чином, пропонують більше місця для зберігання мила, засобів по догляду і інші елементи. У новому дизайні умивальники виглядають легше і елегантніше.

Розширення асортименту з Renova Plan

З розширенням асортименту продукції компанія Geberit надає безліч варіантів індивідуального оформленняванних кімнат для серії Renova Plan, а також запропонувати відповідні рішення для приміщень зі спеціальним плануванням поверхів. На додаток до існуючих версій в майбутньому також будуть доступні розміри 70 і 90 сантиметрів. Як і раніше доступні всі відомі варіанти підлогової або настінної фурнітури - з переливом або без нього. Серія Renova Compact також пропонує додаткову раковину шириною 65 сантиметрів з відповідною тумбою під умивальник.

У меблів серії Renova Plan для ванних кімнат Geberit використовує модульну концепцію зі стильними елементами, які можна комбінувати в міру необхідності. Виробник також оптимізував процес замовлення: тепер умивальники для меблів можна легко замовити в комплекті з відповідною тумбою під умивальник, щоб покупці отримували продукти, які узгоджені між собою.

Велика функціональність і нові текстури поверхні

Тумба під умивальник була оснащена новою інноваційною системою ящиків. У поєднанні з додатковим компактним сифоном ящик можна використовувати як місце для зберігання по всій поверхні без вирізу для сифона. Існуючий асортимент меблів також розширюється новою боковою шафою шириною 40 сантиметрів, яку можна комбінувати з тумбою під умивальник Renova Plan.

В якості нових поверхонь, крім вже існуючих глянцево-білої і матової лави, Geberit представляє декори горіх гікорі і горіх гікорі світлий, які покликані надати ванній кімнаті природний вигляд. Всі поверхні меблів для ванних кімнат виконані з вологостійкого матеріалу, оптимізованого для повсякденного використання у ванній.

В інтернет-магазині santehnika-online.com.ua, ми пропонуємо замовити меблі у ванну кімнату: тумбу з раковиною і безконтактний змішувач, дзеркальну шафку з підсвічуванням новітніх серій від Geberit. Приступайте до проекту!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також