Гарна новина для клієнтів ТОВ «Рівнегаз збут»

11391 0

Ми у соцмережах:

 Гарна новина для клієнтів ТОВ «Рівнегаз збут»

У ці складні часи газовики роблять все можливе, щоб ви не наражалися на небезпеку. Тому, разом з платіжними партнерами, досягли встановлення комісії при платі за газ через онлайн-сервіси – 0%!!!

Ось ті самі сервіси, які можна використати для сплати за газ без комісії: кнопка «Сплатити за газ» на нашому сайті: https://rvgaszbut.com.ua/ viber бот ТВІЙ ГАЗЗБУТ https://bit.ly/3vRVr1s а також клієнтські сервіси 104.ua.

Тепер це не тільки безпечніше, а й вигідніше. Бережіть себе та близьких!

З відучора комісію за онлайн-платежі не стягує #Кошт#iPay та #Portmone. Незабаром аналогічні налаштування будуть проведені #EasyPay

Нагадуємо, що на сайті є можливість переказати кошти в підтримку української армії, якщо маєте таку можливість – не вагайтеся.

А ще - будь-які обмеження по оплаті з картки #єПідтримка на сьогодні відсутні, ці гроші можуть бути використані для сплати за газ.

До уваги споживачів, що очікують на паперові рахунки! Попри обставини, в яких усі ми опинились, платіжки дістануться до поштових відділень вчасно! Наголошуємо, що оплата рахунків за газопостачання підтримує стабільність енергосистеми нашої держави під час російської агресії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також