Гаррі Невілл вважає Олександра Зінченка кращим гравцем України

660 0

Ми у соцмережах:

Гаррі Невілл вважає Олександра Зінченка кращим гравцем України

Гарі Невілл не розуміє чому «Манчестер Сіті» влітку 2022 року продав Олександра Зінченка в «Арсенал». Про це він розповів у своєму подкасті.

Невілл, який є експертом Sky Sports, згадав «Арсенал» і Зінченка після поразки «Манчестер Сіті» в матчі з «Тоттенхемом». Цей поєдинок відбувся на минулих вихідних у Лондоні. Тоді «містяни» проиграли «шпорам» з мінімальним рахунком.

Ліцензована в Україні букмекерська контора Vbet,згідно інформації ресурсу BukmekerPromokod, вважає «Арсенал» головним претендентом на чемпіонський титул АПЛ. Перемога «канонірів» в чемпіонаті Англії оцінюється коефіцієнтом 1,60. Ймовірність завоювання титулу хлопцями Мікеля Артети знаходиться на рівні 62%.

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» заявив, що Зінченко, мабуть, є найкращим гравцем збірної України. Він чудово діє на позиції лівого захисника, а також при потребі може зіграти в півзахисті. Невілл вважає, що продаж Зінченка в «Арсенал» за £30 млн був великою помилкою Гвардіоли. Після цього гра «Манчестер Сіті» суттєво погіршилася.

«Це була дивна річ. Якщо ваш лівий захисник може крім своєї позиції, також успішно виступати в центрі півзахисту, то він, мабуть, найкращий з тих, кого ви можете знайти. Тому все це дуже дивно, що Зінченка відпустили», — сказав Гарі.

«Можливо, «містяни» відчули, що їм не потрібен український футболіст, але Олександр був чудовим для «Арсеналу» в цьому сезоні. 26-річний гравець зробив «канонірів» кращою та складнішою командою. Зараз, на позиції Зінченка в «Манчестер Сіті» діє Кіран Тірні. Він є дуже хорошим лівим захисником, гравцем збірної Шотландії,але насправді не має здатності Зінченка переходити в півзахист під час ігор. Тірні більше «традиційний» лівий захисник», — додав Невілл.

Нагадаємо, що в цьому сезоні Зінченко за «Арсенал» провів 13 матчів. В цих поєдинках Олександр відзначився одною результативною передачею,та отримав дві жовті картки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також