«Гастролери» втекли від поліції охорони, а від КОРДу – не змогли

2066 0

Ми у соцмережах:

«Гастролери» втекли від поліції охорони, а від КОРДу – не змогли

На пульт поліції охорони надійшов сигнал тривоги із села Велика Омеляна Рівненського району. Коли туди прибули охоронці, поблизу приватного будинку виявив чоловіків, які через вікно намагалися проникнути в помешкання місцевого жителя. Побачивши поліцейських, кинулися втікати на автомобілі «Toйота Raw 4».

Орієнтування на позашляховик передали усім екіпажам поліції, а на місце злочину викликали слідчо-оперативну групу Рівненського районного відділення.

Завдяки злагодженим діям спецпризначенців, працівників кримінальної поліції Рівненського відділу та відділення вночі на автовокзалі у Рівному вдалося затримати зловмисників, коли ті вже збиралися виїхати до столиці маршруткою. Ними виявилися раніше судимі 28-ми та 32-річні жителі Київської області.

Їх затримали працівники КОРДу, тобто корпусу оперативно-раптової Дії.  Нині слідчі Рівненського районного відділення поліції готують матеріали для повідомлення чоловікам про підозру у замаху на крадіжку та обрання запобіжного заходу.

- Крім того, оперативники розшукали та вилучили автомобіль «Toйота  Raw 4», який зловмисники покинули поблизу Рівного, — зазначив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Вдалося встановити і орендовану квартиру, на якій «гастролери» готувалися до злочину. Там поліцейські виявили засоби для відкриття вікон та дверей, цінні речі, валюту та арсенал зброї: чотири пістолети, помпову рушницю та набої.

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють походження речей та їхній власників, адже підозрюють, що чоловіки можуть бути причетними і до інших злочинів на території Рівного, повідомляє відділ комунікації поліції РІвненської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також