ГДЗ для всіх класів: користь і особливості використання

1294 0

Ми у соцмережах:

ГДЗ для всіх класів: користь і особливості використання

Портал Vshkole пропонує широкий вибір ГДЗ для всіх класів. На перший погляд може здатися, що першокласникам довідники ні до чого. Однак, як показує практика, допоміжні навчальні посібники потрібні школярам різного віку. 

Про користь і особливості застосування довідників для молодшої, середньої та старшої школи - трохи нижче.

ГДЗ для 1 класу

Перший раз в перший клас - складний етап для будь-якої дитини. Навіть ті діти, які відвідували підготовчі курси, не завжди швидко звикають до нововведень у житті. 

Найбільше першокласників турбують такі моменти:

♦ довгі уроки і короткі перерви,

♦ обмежені можливості спілкування з однолітками на уроках,

♦ нові правила поведінки,

♦ необхідність виконання домашніх завдань.

Навчитися робити домашку швидко і правильно допомагають ГДЗ.

Довідники для 2-4 класу

Зазвичай одного року дитині цілком достатньо, щоб адаптуватися до шкільних правил. До другого класу учні вже знають, як правильно вести себе на уроках і чому важливо виконувати завдання вчителів. Однак труднощі не виключені. Найчастіше вони виникають через збільшення обсягу домашньої роботи. Крім праці на уроках, діти працюють над завданнями і вправами вдома. 

На підготовку ДЗ учні молодших класів витрачають близько півтори години. Коли часу не вистачає через додаткові заняття або тренування, доводиться списувати. 

Списування без негативних наслідків можливо за умови використання якісних ГДЗ.

Допоміжні посібники для п'ятикласників

П'ятий клас - ще один переломний момент в житті школярів. Нові вчителі і багато дисциплін - фактори, які провокують стрес.

Захистити дитину від нервових потрясінь допомагають три «лайфхаки»:

1) активний сімейний відпочинок у вихідні;

2) підтримка з боку батьків, старших братів і сестер;

3) виконання ДЗ з використанням довідників і навчальних відеороликів з інтернету.

Готові домашні завдання за 6-8 клас

Починаючи з 6 класу, в розкладі з'являється велика кількість нових предметів. Багато дисциплін учні середньої школи вивчають поглиблено. Наприклад, більше уваги дістається іноземним мовам. Щоб підтримувати стабільні показники успішності, шестикласники використовують доступний тут https://www.vshkole.org/gdz/6-klass/anglijska-mova-6klass/ довідник з англійської за 6 клас. Також школярам знадобляться ГДЗ з біології, географії, фізики, хімії, історії.

ГДЗ 9-11 клас

Після закінчення 9 класу учні здають державну підсумкову атестацію. Оцінки за неї впливають на середній бал свідоцтва про базову середню освіту. Відповідно, в пріоритеті - підготовка до іспитів. У цій справі допомагають заняття з репетиторами, довідники, відеоуроки. 

10 клас - проміжний, без ДПА та ЗНО. Вчитися в ньому, не використовуючи ГДЗ, непросто. Домашки задають багато - її виконання щодня забирає по кілька годин. 

З 11 класом все зрозуміло без пояснень. Підготовка до ЗНО та випускного забирає у школярів весь вільний час, доводиться робити домашню роботу за допомогою посібників, щоб не отримувати погані оцінки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також