Гелікоптером з Рівного хворого малюка відправили у Київ (ВІДЕО)

1388 0

Ми у соцмережах:

Гелікоптером з Рівного хворого малюка відправили у Київ (ВІДЕО)

Сьогодні з Рівненської обласної дитячої лікарні вертольотом Національної поліції України успішно транспортували шестимісячного хлопчика. У маленького пацієнта — сепсис та двобічна бактеріальна деструкція легень.

У Рівному медичний реанімобіль екстреної медичної допомоги у супроводі патрульних поліцейських доставив маленького Давида до гелікоптера. Надалі тяжкохворого хлопчика у супроводі бригади лікарів-анестезіологів транспортували до столиці. 

Надалі його лікуватимуть у лікарні НДСЛ Охматдит, де зусилля рівненських колег підхоплять спеціалісти з респіраторної підтримки та лікування імунодефіцитів, повідомляє МОЗ України.

Нагадаємо, що у межах проєкту з аеромедичної евакуації пріоритет у допомозі надають хворим із гострою затримкою кровообігу, розладами серцево-судинної системи та порушеннями мозкового кровообігу та важкими травматичними ушкодженнями.

Експериментальний проєкт передбачає перевезення складних пацієнтів з 14 обласних центрів. До проєкту будуть залучені сили Національна поліція України та ДСНС України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також